Lenen op maat

Lenen op Maat is een onafhankelijke specialist in kredietverlening. Zoekt u naar financiële middelen voor een nieuwe auto, keuken, serre of badkamer? Of wilt u uw huidige leningen voordeliger maken? Dan bent u bij Lenen op Maat aan het vertrouwde adres. Wij zorgen ervoor dat uw lening wordt afgestemd op uw persoonlijke financiële situatie.

Veilig

De hoogte van het krediet wordt door Lenen op Maat afgestemd op uw persoonlijke financiële situatie. Zo wordt u altijd getoetst bij het BKR. Daarnaast is het mogelijk uw lening te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.

Betrouwbaar

Lenen op Maat is onafhankelijk en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en beschikt over een vergunning bij de AFM onder nummer 12014305. Natuurlijk werken wij uitsluitend samen met erkende kredietverstrekkers.

Makkelijk

Nadat wij met u de lening telefonisch hebben doorgesproken is het mogelijk een afspraak te maken met een adviseur van Lenen op Maat. U hoeft dus niet langs uw eigen bank of tussenpersoon.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.lenenopmaat.nl